MÜSİAD YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI YAPTI

MÜSİAD Erzurum Şubesi 10. Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Taner Bayır, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek görev dağılımı yaptı.

29 Ocak 2015 Perşembe 07:33
MÜSİAD YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI YAPTI
MÜSİAD olarak 10 yıldır Erzurum’da faaliyet gösterdiklerini belirten Başkan Bayır, yeni yönetim kurulunun oluşturduğu enerjiyle dernek çatısı altında toplanan iş adamlarına öz güven, vizyon ve yeni pazarlar kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. 

Yurt genelinde 11 binin üzerinde üyesi olan MÜSİAD’ın 45 bine yakıt işletmeyi temsil ettiğinin altını çizen Bayır, “Genelde bir sivil toplum örgütü, özelde ise işadamları derneği olan MÜSİAD, tüm faaliyetlerinin temelinde yüksek ahlak ve erdemli işadamı yetiştirmeyi ön planda tutmayı amaçlamaktadır. Üyesi olmaktan onur duyduğumuz MÜSİAD, adeta ülkemizin gerçek bir fotoğrafıdır. Biz, belirli bir grubu ya da bir zümreyi değil, milletimizin çoğunluğunu temsil ediyoruz. MÜSİAD’ın büyümesi de Türkiye’nin büyümesi demektir" dedi.

MÜSİAD'ın ancak üyeleriyle birlikte büyüyüp güçlenebileceğini kaydeden Bayır, yeni yönetimin hayırlı olması temennisiyle görev dağılımı yaptıklarını ifade ederek, "Bir bütün halinde işletmelerimizin sorunlarına çözüm üretme noktasında üzerimize düşen görevi yerine getirmek için çalışacağız." dedi. 

Yapılan toplantıda Sektörlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Sıddık Takar, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Fehmi Akçil getirildi. Yeni yönetim kurulunun görev dağılımı şöyle: ARGE Komisyon Başkanı Yakup Şahintürk, Kurumsal İlişkiler Komisyon Başkanı Y. Selim Turan, Sektörel İletişim Komisyon Başkanı Cevdet Yeşilyurt, Mali İşler Komisyon Başkanı Altan Arslan, Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Halil Limon, Basın işleri Komisyon Başkanı Metin Barlak, Dış İlişkiler Komisyon Başkanı Fuat Demir, Üniversite ve Genç MÜSIAD Komisyon Başkanı Emrah Öztürk, Gıda Sektörü Komisyon Başkanı Abdurrahman Şakiroğlu, Turizm Sektörü Komisyon Başkanı Ragıp Bozkurt, İnşaat Sektörü Komisyon Başkanı Taner Tugay, Sanayi ve Ticaret Komisyon Başkanı Sedat Ötleş. 

Editör

Son Güncelleme: 29.01.2015 07:34
Anahtar Kelimeler:
ErzurumMASİAD
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.