MNG HOLDİNG ERZURUM PROJESİNİ TANITTI

Erzurum’un dev projesi MNG Residence’nin tanıtımı bugün düzenlenen basın toplantısıyla yapıldı.

26 Eylül 2013 Perşembe 17:39
MNG HOLDİNG ERZURUM PROJESİNİ TANITTI
Terminal Mahallesi, Somunoğlu Sokak MNG Residence Satış Ofisinde düzenlenen basın toplantısına MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Karadayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadayı ve çok sayıda gazeteci katıldı.

MNG Residence’nin tanıtımının yapıldığı slayt gösterisinin izletilmesinin ardından konuşan MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, MNG Holding tarafından Erzurum’a dev yatırım yapıldığını belirtti.

Günal, turizm, otelcilik, havacılık, ulusal kargo taşımacılığı, hava taşımacılığı medya, enerji ve inşaat gibi birçok sektörde faaliyet gösteren MNG Holdingin, Erzurum’un en büyük konut ve AVM projesini hayata geçireceğini kaydederek, “Türkiye’nin en büyük holdingleri arasında yer alan MNG Holding, inşaat sektöründeki yatırımlarına devam ediyor. İstanbul Halkalı’da inşasına devam ettiği MNG Blue Boutique projesinin ardından Erzurum’un en büyük projesini MNG Residence markasıyla lanse ediyor. MNG Residence, Erzurumluların büyük beğenisini topladı. Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Dubai, Cezayir, Libya, Oman, Suudi Arabistan, Katar ve Bulgaristan’da inşaat projeleri gerçekleştiren MAPA İnşaat, MNG Residence’ın yüklenici firması olarak öne çıkacak.” dedi.

MNG Residence’nin bölgenin en gözde konut projesi olarak öne çıktığını kaydeden MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, “MNG Residence, 3 blokta 3+1 ve 4+1 daire tipinde, 460 konuttan oluşuyor. Daireler 158 metrekare ile 210 metrekare arasında değiştiği MNG Residence’ da; 3+1 dairelerin fiyatları 320 bin TL’den başlıyor. Anlaşmalı bankalar aracılığıyla 60 aya kadar yüzde 0,89, 120 aya kadar ise yüzde 0,90 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. 68 bin metrekarelik arsa alanında gerçekleşecek projenin 21 bin 300 metrekaresi yeşil alana ayrıldı. Bayan ve erkek sosyal tesis alanları birbirinden ayrı olarak tasarlandı. Bayanlar için sosyal alanlar 22 katlı her bloğun en üstünde konumlandırıldı. Dört mevsim kullanılabilecek yüzme havuzları, Sauna, Fitness center, soyunma odaları, toplantı salonları, seyir ve güneşlenme terasları bayanlara ayrıldı. Erkeklere içinse bin 250 metrekarelik farklı bir alanda aynı sosyal imkanlar sunulacak. Ayrıca erkek sosyal tesis alanında bir de lokal cafe olacak. Çok amaçlı açık spor alanı, 450 Metrekarelik kreş, yeşil alanlar, tartan zemin koşu ve yürüyüş yolları, üstü kapalı çocuk oyun alanları, açık hava dinlenme alanları, süs bitki havuzları bulunacak.” diye konuştu.

Erzurum’un ağır kış şartlarının da göz önünde bulundurulduğunu ifade eden MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, “Özel olarak planlanmış ısıtma rampalı kapalı otopark girişleri, kapalı otoparklardan, her binada bulunan 4 adet (1 asansör yük ve hasta sedyesi taşıyabilme kapasitelidir.) asansörle dairelere ulaşılabilecek. Yüksek derecede ısı ve ses yalıtımı, güvenlik kontrollü araç ve yaya girişi, 24 saat teknik ekip ve destek, 24 saat yüzde 100 daire içi beslemeli kesintisiz elektrik sağlayan jeneratör sistemi, su depoları, merkezi ısıtma (pay ölçer sistemli), blok girişlerinde kameralı otomasyon sistemleri, uydu tv ve internet data sistemleri, yangın söndürme güvenlik sistemleri, daire içlerinde ve ortak alanlarda yangın önleyici spring sistemleri uygulanacak.” şeklinde konuştu.

MNG Residence’de şehrin en büyük AVM’sinin de bulunacağını kaydeden MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, konuşmasını şöyle sürdürdü: “MNG Residence ve MNG Mall, Erzurum’ un merkezi, Terminal caddesi üzerinde, eski otogarın arsasında, yatırımcılarıyla buluşuyor. MNG Mall’da Türkiye’de ilk olarak sadece Erzurum’ da. Gelişim çağında olan çocuklar 5 bin metrekarelik bir alanda. Edutaınment center, eğitici eğlence merkezini tanıyacaklar. Bu alanda her şey çocuklara özgü boyutlarda ve çocukların yeteneklerini keşfedecekleri özel oyunlarla dolu olacak. Çocuklar 100’ün üzerinde uzman eğitmenlerin denetimi ve gözetiminde, özel yöntemlerle eğlenirken eğitilecekler mesleklerini seçecekler. Mimarlıktan Doktorluğa, mühendislikten öğretmenliğe bütün meslekleri tanıyacaklar, dokunarak öğrenecekler ve kendi yeteneklerini gün ışığına çıkaracaklar. Bu merkezde çocuklar daha ilkokul çağında mesleki yeteneklerini ve mutlu olacakları mesleği belirlemiş olacaklar. MNG Mall AVM’yi önemli kılan başka bir özelliği de gençler için roll house ve eğlence merkezinde bowling, bilardo, masa tenisi, müzik stüdyosu playstation cafe ve benzerleri gibi bir çok oyun bulunacak. AVM’de bunun yanında, gıda market, teknoloji market, yapı market, department store, spor market, mağazalar ve sinema salonları ile Erzurumluların hizmetinde olacak. Projede ayrıca 500 kişilik Edirne Selimiye mimarisinde bir de cami yapılacak.”

Editör

Son Güncelleme: 27.09.2013 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.