Milletvekili Altınok ile Başkan Öz AKİD’i ziyaret etti

​​​​​​​Erzurum sivil toplum camiasına yeni bir soluk getiren Anadolu Katılımcı İş Adamları Derneği (AKİD) çalışmalarını sürdürüyor.

admin
admin
16 Şubat 2020 Pazar 12:14
Milletvekili Altınok ile Başkan Öz AKİD’i ziyaret etti

Erzurumlu genç işadamı Muhammet Zeki Gözeler öncülüğünde kurulan AKİD, şehrin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine yönelik ortak aklı harekete geçirmek için kolları sıvadı.

Gözeler yönetimindeki AKİD üyeleri Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok ile AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ü ağırladı. Dernek binasında Milletvekili Altınok ve Başkan Öz ile bir araya gelen Başkan Gözeler ve dernek üyeleri, Erzurum ekonomisi üzerine fikir alışverişinde bulundular.

Ortak paydası Erzurum olan bir avuç gönüllü ile yol çıktıklarını ve her geçen gün üye sayısını artırarak büyüdüklerine işaret eden Başkan Gözeler, “Erzurum sevdalısı bir ekiple yola çıktık ve şehrimizin ortak çıkarları, menfaatleri noktasında birleştik. Erzurum’un kalkınması ve gelişmesi noktasında etkin bir sivil toplum örgütü olmak gayretiyle yeri geldiğinde elimizi ve bedenimizi taşın altına koyacağız. Bu şehir için siyasilerle, bürokrasiyle, belediye başkanı ve STK’larla her zaman işbirliği ve dayanışma içerisinde olacak, her fırsatta şehrimizin gelişmesi adına fikir alış verişinde bulunacağız. Ortaya çıkışımızın temel gayesi de budur.” ifadelerini kullandı.

Gözeler, Erzurum’da iş adamlarının kurumlarda yaşadıkları sıkıntıları da dile getirerek, yerel üreticinin desteklenmesi noktasında siyasi iradenin daha hassas olması gerektiğini de vurgu yaptı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok da, şehirlerin kalkınması ve gelişmesi noktasında sivil toplum örgütlerinin önemli bir misyon üstlendiğine vurgu yaparak, “Özellikle şehrimizde üretime ve istihdama katkı sunan her girişimcinin sonuna kadar arkasındayız. Üretime ve istihdama katkı sunmanın ne kadar zor ve meşakkatli bir iş olduğunu iyi biliyoruz. Bunun için her daim üreticimizin yanındayız. Kapımız ve telefonlarımız her zaman açık.” diye konuştu.

Milletvekili Altınok, Erzurum’a hizmet sevdasıyla ortaya çıkan ve şehrin ekonomik kalkınmasına yeni bir ritm kazandırma gayretinde olan Başkan Muhammet Zeki Gözeler’in şahsında tüm AKİD üyelerini de tebrik etti.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ise, AKİD’in ortak paydası Erzurum olan güzel bir ekiple yola çıktığına işaret ederek, şehrin kalkınması ve gelişmesi noktasında sivil toplum örgütlerinin ürettiği fikirlerin çok kıymetli olduğuna dikkat çekti. AK Parti’nin gerek il ve gerekse ilçe teşkilatlarının Erzurum üzerine kafa yoran, fikir üreten, proje ortaya koyan her bir sivil toplum örgütü ile ortak paydasının olduğunun altını çizen Başkan Öz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sivil toplum örgütleriyle Erzurum paydasında işbirliği ve dayanışma içerisinde olacaklarını kaydetti.

Milletvekili Altınok ve Başkan Öz, daha sonra AKİD üyelerinin sorularını cevaplandırdı.

AKİD Başkanı Muhammet Zeki Gözeler, Milletvekili Selami Altınok ile İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 17.02.2020 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.