Kar Spor koptu geliyor!

21’nci şubelerini komşu ile açtılar...

admin
admin
21 Ekim 2022 Cuma 09:45
Kar Spor koptu geliyor!

Vedat REFAYELİ

Kayak ve doğa sporları malzemeleri alanında Türkiye’nin en tanınmış marka firmalarından birisi olan Kar Spor, mağaza zincirine bir halka da komşu il Erzincan da ekledi.

Kayak merkezi olması açısından öteden beri potansiyel ve büyüyen bir Pazar olduğu gözlenen Erzinca’da da artık Kar Spor’un kendisi tarafından üretilen ürünler satılacak.

Sivas yolu üzerinde yaklaşık 290 metre karelik bir alan üzerinde hizmete giren mağazanın açılışına firmanın aile fertleri de katıldı.

İstanbul, Ankara, Antalya, Kayseri ve Bolu gibi büyük illerde de mağazası bulunan Kar Spor, Erzincan’da ki mağazası ile mağaza sayısını 21’e çıkardı.

Kar Spor firması sahiplerinden Atakan Alaftargil, kendi öz sermayeleri ile hergeçen gün büyüyen firmalarının önümüzdeki hafta da Ordu’da mağaza şubesi açmayı hedeflediklerini söyledi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.