İstihdam kapısı!

2,5 milyon dolar harcanacak, en az 50 kişi çalışacak...

admin
admin
27 Ekim 2023 Cuma 12:58
İstihdam kapısı!

Vedat REFAYELİ

Erzurum’da son yıllarda yıldızı parlayan kuruluşlarından biri olan ve bir çok alanda yatırımlar gerçekleştiren Erkal Grup’un 1.Organize Sanayi Bölgesinde temelini attığı çelik kapı fabrikasını ben bir üretim tesisinden çok iş kapısı olarak görüyorum.

En az 50 kişinin çalışacağı toplam 6 bin metre kare alan üzerinde yapımına başlanan Çelik Kapı Fabrikası, sadece üretimde değil, istihdamda da şehir ekonomisine ciddi katkı sağlayacağa benziyor.

Hem de böylesine bir kriz ortamında böyle devasa bir yatırım için elini taşın altına sokması, taktire şayen aslında.

Yılda 10-15 bin civarında çelik kapı üretimi gerçekleştirecek olan fabrika 2,5 milyon dolara malolacak.

Sadece iç piyasaya değil, ihracata da yönelecek olan Erkal Grup’un yönetim kurulu Başkanı Zafer Ergüney, ‘’ 600 metre karelik bir alanda başlayan hikayemiz, çok şükür romana dönüştü. Hergeçen gün büyüyor, gelişiyoruz. Sektörde şükür öncülerden olduk. İstanbul’a bile çelik kapı gönderen firmamız sadece para kazanmayı değil, şehir ve ülke kalkınmasını, zenginleştirmeyi de hedeflemektedir’’ diyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.