İnsan bir teşekkür eder!

22’nci mağazasını Ordu’da açtılar, kimseden tık yok!

admin
admin
06 Kasım 2022 Pazar 13:29
İnsan bir teşekkür eder!

Vedat REFAYELİ

Türkiye’nin kayak, dağcılık ve kamp malzemeleri bakımından öncü firmalardan olan, yerli ve milli olduğu kadar hemşehrilerimizin işletmesi olduğu için de gurur duyduğumuz Kar Spor firması, 22’nci şubesini de Ordu’da açtı.

Hınıs eski belediye başkanlarından Süleyman Sekmen’in oğlu Emre Sekmen’in bayisi olduğu Kar Spor’un mağaza açılışına Ordu’nun üst düzey yöneticileri katıldı.

150 metre kare alan üzerinde ki Fidagor Caddesinde açılışı gerçekleşen mağaza ile Kar Spor bir gurur daha yaşadı, yaşattı.

Ne varki şube sayısını her geçen gün artıran, Erzurum ekonomisine de önemli katkıları olan firmaya kendi şehrinden bir teşekkür eden olmaması, hem garip hem de üzücü.

Özellikle siyasilerin, sivil toplum örgütlerinin, daha ötesi Ticaret Odası’nın böylesine büyüyen bir kurumu yaptığı atılım ve yatırımlarından ötürü tebrik dahi etmemesi, herşeyden önce büyük bir haksızlık ve de nezaketsizlik.

Firma sahipleri plaketler, ödüller falan beklemiyor zaten.

Bire kuru teşekkürün dahi onları mutlu edeceğine inanıyorum.

Böyle bir yaklaşımın gerek çalışan ve gerekse kurum üzerinde performans artışı sağlayacağını da ben değil, uzmanları diyor zaten.

Bu bağlamda insan bir teşekkür eder bari demem de o yüzdendir.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.