Hoş geldin chef’im!

Hoş geldin chef’im!

admin
admin
11 Şubat 2022 Cuma 07:02
Hoş geldin chef’im!

Vedat REFAYELİ

Hilton Garden Otel’de sona gelindi.

Bu ayın sonunda ilk müşterilerini ağırlamaya hazırlanan Hilton’da hazırlıklar son sürat devam ediyor.

Otel yöneticilerinden iş insanı İdris Akdemir, şu an için personel alımını tamamladıklarını, otelin hizmete gireceği Şubat ayı sonlarına doğru ilk etapta 138 çalışanın da işbaşı yapacağını söyledi.

Şu an gerek yangın testi ve gerekse benzeri deneylerin gerçekleştiği otel inşaatında kalan eksikliklerin giderildiğini belirten Akdemir, 9 katlı otelin düğün salonunun da devreye girmesiyle çalışan sayısını 210’a çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi.

Akdemir ayrıca 172 odaya sahip otelde 487 yatak kapasitesi ile bölgenin en fazla yatak sayısına ulaşmayı amaçladıklarını da söyledi..

***

Bu arada, önceki gün ziyaret amacıyla gittiğim otelde güzel bir haberle de karşılaştığım.

Daha önce Nusret’e verileceği açıklanan ancak Nusret Gökçe’nin son anda vazgeçtiği restorantın yeni sahibi belli olmuş.

Big Chef!

Yerli işinsanlarının da ortak olduğu bu dünyaca ünlü cafe ve restoran hizmeti yapan firma, burada konuşlanıyor.

Et yemeğinin yanısıra bir çok ürünün da satılacağı, paket servis ile sunulacağı Big Shef’in işletmeciliğini de yine Erzurumlu otel işletmecileri gerçekleştirecek.

Isınma amacıyla kalorifer tesisatının da gerçekleştiği ve bacasından dumanın tütmeye başladığı restoran kafe, otel müşterilerinin yanısıra dışarıdan da müşteriye hizmet verecek.

Editör

Son Güncelleme: 12.02.2022 08:30
Anahtar Kelimeler:
Hoş Geldin Chefim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.