Gencallar Erzurum’da

100’den fazla markanın binlerce ürününü ziyaretçilerinin beğenisine sunan Gencallar, karlı ve verimli büyüme anlayışı ile mağaza sayısını arttırmaya devam ediyor.

admin
admin
05 Haziran 2018 Salı 10:01
Gencallar Erzurum’da

 

Erzurum’un yeni cazibe merkezi olmaya aday MNG AVM içerisinde yer alan mağaza, AVM’nin 30 Mayıs tarihinde kapılarını açmasıyla birlikte hizmete girdi.

Perakende sektörünün önde gelen isimlerinden Gencallar, yeni mağazalar açarak büyümesini sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda Lüleburgaz Kırklareli’nde 39 Burda AVM içerisinde yeni mağazasını açan Gencallar, 30 Mayıs’ta Erzurum MNG AVM’de yerini aldı.

Gencallar Yönetim Kurulu Başkanı Ahmed Gencal’ın hazır bulunduğu açılış törenine Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu da katıldı. Gencallar’ın bölgedeki ilk yatırımı olan mağaza 1500 m²’lik alanda 40 personeliyle hizmet verecek.

Gencallar Yönetim Kurulu Başkanı Ahmed Gencal açılışta yaptığı konuşmada; bölgede ilk mağaza olması sebebiyle çok heyecanlı bir süreç yaşadıklarını ve açılıştan önce ve açılış günü halkın gösterdiği büyük ilgiden çok memnun kaldıklarını belirtti.

ARTIK ERZURUMLULAR DA TAXİTCARD AVANTAJINDAN YARARLANACAK!

“Gencallar’ın tüketicisinin bütçesini düşünerek hayata geçirdiği TAXİTCARD uygulaması yeni açtığımız tüm mağazalarımızda da uygulanacak” şeklinde sözlerine devam eden Ahmed Gencal, TAXİTCARD’a ev hanımlarından memurlara, beyaz yakalı çalışanlardan işletme sahiplerine kadar herkesin ücretsiz sahip olabileceğini belirtti.

Kadın, erkek, ayakkabı, aksesuar, çocuk, aktif spor ve genç giyim kategorisinde; Sarar, Pierre Cardin, Koton, İpekyol, Vakko, Kemal Tanca, Nike, Puma, Mavi, U.S.Polo’nun da aralarında olduğu 100’den fazla marka ile işbirliği yapan Gencallar, TAXİTCARD’ın yanı sıra tüm banka kredi kartlarına 8 taksit seçeneği ve dönem dönem çeşitli kampanyalar gerçekleştirip avantajlar sunarak da alışverişi keyifli hale getiriyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.