ERZURUM'DA ELEKTRİKTE TEK ŞİRKET DÖNEMİ SONA ERDİ

2012 yılından bu yana serbest tüketicilere elektrik satış faaliyetlerini sürdüren İpragaz Elektrik bayilerine bir yenisini daha ekledi. Demircioğlu Enerji İpragaz Bayi Pelit Meydanı’nda hizmete başladı.

15 Ekim 2015 Perşembe 01:00
ERZURUM'DA ELEKTRİKTE TEK ŞİRKET DÖNEMİ SONA ERDİ
2012 yılından bu yana serbest tüketicilere elektrik satış faaliyetlerini sürdüren İpragaz Elektrik bayilerine bir yenisini daha ekledi. Demircioğlu Enerji İpragaz Bayi Pelit Meydanı’nda hizmete başladı. 

Erzurum’da İpragaz tüp gaz bayilerinin yanı sıra İpragaz Elektrik’e ulaşılabilecek yeni bir bayi daha açıldı. Demircioğlu Enerji’nin Yakutiye Pelit meydanında açtığı İpragaz Elektrik Bayisi ile Erzurumlular artık elektrik ihtiyaçlarını İpragaz ayrıcalıklarıyla karşılayabilecek yeni bir adrese kavuştular.

Abone merkezinin açılış törenine İpragaz Elektrik Türkiye Birim Müdürü Birim Akbaba, İpragaz Bölgeler Satış Müdürü Zafer Şahin, İpragaz Elektrik Birim Müdür Yardımcısı Mehmet Ar, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyet Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve diğer davetliler katıldı.

Yapılan açılışta İpragaz ile ilk işbirliklerinin babası Şerafettin Demirci tarafından 1969 yılında tüp gaz bayiliğiyle başladığını belirten Fuat Demirci, İpragaz'a Erzurum'da büyük talep duyulduğunu şunları söyledi:

İPRAGAZ TÜRKİYE'NİN ÖNEMLİ MARKASI

“İpragaz sadece enerji sektörünün değil, Türkiye’nin önemli bir markası. Babam tüp gaz ile İpragaz tabelasını asmıştı, ben de şimdi İpragaz Elektrik ile uzun yıllara dayalı bu işbirliğini farklı bir alana taşıyor ve sürdürüyorum” dedi. İki yıldır temsilci olarak sürdürdüğü faaliyetler kapsamında İpragaz Elektrik’in sunduğu ayrıcalıklar, avantajlar ve taşıdığı İpragaz güvencesiyle Erzurum’da büyük bir talep ve memnuniyetle karşılandığını kaydeden Demirci, şöyle konuştu. “İpragaz yarım asrı aşan köklü geçmişi kalite ve güvencesiyle zaten bilinen ve kabul gören bir marka. Kullanıcılar elektrik ihtiyaçlarını da İpragaz’dan karşılayabileceklerini duyunca tereddüt etmeden abonemiz oluyorlar. Erzurum'un güvenilir markası Demircioğlu Enerji olarak diyorum ki, tek firmaya bağlı kalmadan İpragaz Elektriği seçin ve ayrıcalığı görün.”

Editör

Son Güncelleme: 15.10.2015 01:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.