Erzurum'da turizme cağ kebabı dopingi

Kentte "Turizm Haftası" dolayısıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizesinde 20 Nisan'da cağ kebabı festivali düzenlenecek

admin
admin
11 Nisan 2019 Perşembe 09:39
Erzurum'da turizme cağ kebabı dopingi

Erzurum'da, İl Kültür Müdürlüğünce "Turizm Haftası" etkinlikleri çerçevesinde 20 Nisan'da cağ kebabı festivali yapılacak.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentte her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizatörlüğünde yapılan "Turizm Haftası" etkinlikleri Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayacak.

Halk oyunları ve mehteran takımı gösterisinin ardından yöresel yemek ikramları, yemek yarışması ile turizm tanıtım konulu panelin yapılacağı hafta kapsamında Esmaül- Hüsna Sergisi ve Erzurum Resim Sergisi açılışı yapılacak, öğrenciler tarihi mekanlara geziye götürülecek.

Program çerçevesinde 20 Nisan'da Havuzbaşı Kent Meydanı'nda Lokantacılar Esnaf Odası ve kentteki çağ kebap işletmecileri desteğinde cağ kebabı festivali düzenlenecek.

Vatandaşlara ücretsiz cağ kebabı ikram edilecek festivalde sanatçı Yaşar Aytan ve Erzurum Halk Oyunları Ekibi de gösteri sunacak.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumTurizmCağ Kebabı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.