Erzurum'da 2018 yılı ihracat şampiyonları ödüllendirildi

Erzurum'da Doğu Anadolu İhracatçılar Birliğinin (DAİP) düzenlediği "İhracat Şampiyonları Ödül Töreni"nde 2018 yılında en çok ihracat yapan 10 firma ödüllendirildi.

admin
admin
27 Aralık 2019 Cuma 07:40
Erzurum'da 2018 yılı ihracat şampiyonları ödüllendirildi

Vali Okay Memiş, Palandöken Kayak Merkezi'ndeki bir otelde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Erzurum'un tarım ve hayvancılık kenti olduğunu söyledi.

Göreve geldiklerinde 730 bin olan büyükbaş hayvan sayısını 890 binlere kadar çıkardıklarını ifade eden Memiş, "2020 yılında büyükbaş hayvan sayısı 1 milyona ulaşacak. Bunun dışında ihracatta önemli çalışmalara imza attık. 4 ayda 4 fabrikayı bitirdik. İhalelerini de yaptığımız fabrikaları, ülkenin önemli ihracatçı firmalarından seçtik. İstihdama da ciddi katkı sağlayacak fabrikalarda toplamda 2 bin kişi istihdam edilecek." diye konuştu.

Konuşmaların ardından 2018 yılının ihracat şampiyonu 10 firmaya ödül verildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.