ERZURUM CAĞ KEBABI VE KADAYIF DOLMASI ANKARA'DA

Ankara'nın ünlü markası OMSED Yenimahalle batıkent'te 2. şubesini açtı.

15 Haziran 2014 Pazar 09:43
ERZURUM CAĞ KEBABI VE KADAYIF DOLMASI ANKARA'DA
Erzurumlu olan Orhan, Mevlüt, Sadrettin, Erdoğan ve Doğan isimlerinin baş harflerini alarak OMSED adı verilen ünlü mamüller ve pastacılık Erzurum'un cağ kebabı restoranı İbrahim Erkal, Nurullah Akçayır'ın da katılımı ile Batıkent'te açıldı.

OMSED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Demirkaya, “Biz 5 kardeş olarak, gece gündüz çalışarak bu sektöre hizmet etmenin onuru ve gururunu yaşamaktayız. Amacımız bu onurlu mesleğe layık olabilmektir. Yeniliklerle, ürün çeşitlerimizde değerli müşterilerimize hijyen ve kalite ortamında hizmetler sunabilmektir.”dedi.

Demirkaya; “Batıkentte açtığımız yeni mekânımız 6 katlıolarak hizmete girdi. 5 bin kişiyi ağırlayabilecek kapasitede yapılan yeni yerimizde mini marketimiz, restaurant ve cafemiz, 1000 kişi kapasiteli özel yemek alanımız mevcut olacaktır” dedi.

OMSED'in Batıkent şubesi açılışı İbrahim Erkal, Sevcan Orhan ve Nurullah Akçayır'ın konserleri eşliğinde başladı. Açılışını Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın yaptığı programa Ankaranın ünlü simalaraı, iş adamları, Yargıtay üyeleri, emniyet mensupları ve bir çok siyasetçi katıldı. Omsed'in açılışına Batıkentlilerin de ilgisi yoğundu. Açılışa katılan mizsafirler Omsed'e ait ürünlerin tadına doyamazken ürün çeşitleriyle göz doldurmayı başardı.

Editör

Son Güncelleme: 15.06.2014 09:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.