Ergüney: Doğalgaz indirimi Erzurum için de uygulanmalı

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) başkan Adayı Zafer Ergüney, Bayburt ve Gümüşhane için uygulanan doğalgaz indiriminin Erzurum içinde uygulanması gerektiğini belirtti.

admin
admin
26 Ekim 2017 Perşembe 13:03
Ergüney: Doğalgaz indirimi Erzurum için de uygulanmalı

Türkiye’nin en uzun ve en sert kışının Erzurum’da yaşandığını ifade eden Ergüney, “Erzurumluların özellikle kış mevsiminde ödediği doğalgaz faturası ekonomik açıdan büyük sıkıntı yaşatıyor. Kış mevsiminin en uzun ve en sert yaşandığı illerin başında Erzurum geliyor. Bayburt ve Gümüşhane’nin toplam nüfusu Erzurum’un nüfusunun yarısı kadar. Biz de bu indirimi talep ediyoruz. Erzurum’da bir aile aylık 300-400 TL arasında doğalgaz faturası ödüyor. Bu da insanların belini büküyor” dedi.

Bayburt ve Gümüşhane’nin faydalanacağı yüzde 9’luk doğalgaz indiriminin vakit kaybetmeden Erzurum için de talep edilmesi gerektiğini vurgulayan Ergüney, “Başta yerel yöneticiler ve şehrin ekonomisine yön veren kurumlar olmak üzere gerekli girişimlerin biran önce yapılması lazım. Bu konuda herkes birlik olmalı. İnsanların aylık gelirinin yarısını doğalgaz faturasına ödediği bu kentte yapılacak olan indirim vatandaşlara rahat bir nefes aldıracaktır. Vakit kaybetmeden girişimler yapılmalıdır” diye konuştu.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) başkan adayı Zafer Ergüney, STK turları kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi’ni ziyaret etti. Şube başkanı Recep Akgül ve yöneticilerle bir araya gelen Ergüney çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Şehrin ekonomisinin ve ticaretinin gelişmesine katkı sağlamak için ETSO’ya başkan adayı olduğunu açıklayan Ergüney, bu kapsamda herkesle fikir alışverişinde bulunmaya çalıştığını söyledi. STK ayrımı yapmadan her kapıyı çaldığını da ifade eden Ergüney, “Erzurum ekonomi ve ticarette vites yükseltmeli. Bu konuda iddialıyız. Önemli projelerimiz var ve bu projeleri herkesle paylaşıyoruz” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül’de Ergüney’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Biz bu şehir için atılan olumlu her adımın arkasındayız ve destekçisiyiz” diye konuştu.

Editör

Anahtar Kelimeler:
DoğalgazZafer Ergüney
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayşe 2017-10-30 09:35:57

herkesin seçim zamanı kullandığı doğal gaz indirimi nedense seçimlerin bitmesinin ardından rafa kaldırılması artık doğal karşılanmaya başlandı.