EKMEK ZAMMI GERİ ALINDI

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler`in girişimleri sonucu ekmeğe yapılan zam geri alındı. Erzurum`da ekmek eskiden olduğu gibi yine 75 kuruştan satılacak.

18 Şubat 2014 Salı 17:08
EKMEK ZAMMI GERİ ALINDI
Erzurum Fırıncılar Odası Başkanı Remzi Keteci, Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat`la birlikte Başkan Küçükler`i makamında ziyaret etti.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, her iki başkanla konuyu görüştüklerini belirterek, "Sayın Keteci ekmek zammını geri çektiklerini ifade ettiler. Bundan büyük bir memnuniyet duyduk. Şehrimiz orta sınıf insanların yaşadığı bir kenttir. Yapılan zam halkımızın ekserisinde memnuniyetsizliğe yol açmıştı. Şu da bir gerçek: Son haftalarda başta un fiyatları olmak üzere, ekmek girdisinde zamlar oluştu. Fırıncı esnafımızın maliyetleri arttı. Bu gerçeğe rağmen Sayın Keteci`nin üyelerini ikna etmesi ve zammı geri çekmeleri bir fedakârlıktır. Duyarlı davranışları için kendilerine şahsım ve halkımız adına teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Küçükler, zammın geri alınmasıyla birlikte belediyenin ekmek üretiminden vazgeçtiğini de belirtti.
Küçükler, "Zamdan sonra gerekli hazırlıklarımızı yapmıştık. Ekmek Fabrikamızın revizyonunu tamamlamış durumdaydık. Bu hafta ekmek üretimine başlıyorduk. Ancak artık gerek kalmadı" şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 18.02.2014 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEHMET EMİN DUR 2014-02-18 19:18:24

alişmiştik ne güzel .. :) neyse seçi̇mden sonra en az 1 tl yaparlar artik.....!!!!!!!!!

Avatar
misafir 2014-02-18 18:58:58

seçimden sonra yine zammı yürürlüğe koyarlar allah bilir