Efsane inşaatçı geri döndü!

Efsane inşaatçı geri döndü!

admin
admin
23 Ocak 2022 Pazar 11:30
Efsane inşaatçı geri döndü!

Vedat REFAYELİ

Celal Şam ismi, özellikle inşaat sektöründe marka olmuş isimlerden biridir.

Efsane inşaatçılardandı.

Nenehatun köyü ve akabinde çok ölümlü kazalara yolaçan Hamamderesi mevkiinin çift yol yapılmasını sağlayan, Mediko Sosyal tesisleri ile Diş Hekimliği Fakültesi ve de Polis Okulu gibi önemli kamuya ait bina inşaatıyla tanınan Celal Şam, koopetatifcilik alanında da şehrin öncü müteahhitlerindendi.

Sadece Erzurum değil, çevre illerde de büyük işler yapan bir müteahhit olan Celal Şam, ani bir kararla bir gün bir çokları gibi evini yükleyip gurbete çıkmıştı.

Bir dönemlerin inşaat alanındaki yıldızı, Ağrı eski Milletvekillerinden Ahmed Hamdi Şam’ın oğlu Celal Şam’ın, uzunca bir süredir sesi soluğu çıkmıyordu.

Ankara’da yaşıyor ve tamamen Erzurum ile ilişkisini koparmıştı.

Ancak.

Ayrılık hasreti fazla sürmedi.

76 yaşına basan ve bir zamanlar Erzurumspor’da da yöneticilik yapan Celal Şam, yine ani bir kararla Erzurum’a kesin dönüş yaptı.

Ankara’daki evini ve ofisini sattı, Erzurum’a yerleşti.

Yıldızkent’de bir ev satın alan ve artık yaşamının sonuna kadar burada kalmaya karar veren Şam’a, geçmişte Erzurum’a büyük hizmetleri olduğu için hoşgeldin derken, yeniden inşaat sektörüne girmeyi düşünüyor musun şeklindeki bir soruma şu cevabı veriyordu:

Aman aman!

Sıfır tenzilatla iş de verseler yapmam!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.