Barakaydı store oldu!

Barakaydı store oldu!

admin
admin
17 Şubat 2022 Perşembe 06:06
Barakaydı store oldu!

Vedat REFAYELİ

..Ve Atatürk Üniversitesi de modaya uydu, kampüste Atatürk Üniversitesi isim ve logolarını taşıyan ürünlerin satışı için mağaza açtı.

Resmi açılışının ay sonunda yapılması planlanan mağazaya ATA 1957 Store adı verildi.

Atatürk Üniversitesi’nin kuruluş tarihi olan 1957 yılının da vurgulandığı tasarımlar tamamen Üniversite’nin tanınmış grafikerleri Ferruh Haşıloğu ile Orhan Ardahanlı tarafından gerçekleşti.

Eşofmandan, gömleğe, bardaktan, kaleme-kalemliğe, müşterilerinin her türlü isteğine göre olan ürünlerin teşhir edileceği ve de satışa sunulacağı mağaza, Mediko Sosyal tesislerinin önünde öteden beri atıl halde terkedilen 60 metre karelik bir barakadan dönüştürüldü.

Kurumsal İletişim Direktörü Prof. Dr. Besim Yıldırım’ın çok kısa bir zaman içerisinde gayretleri ile tamamlanıp hizmete sokulacak hale getirdiği store sayesinde özellikle memleketlerine giden öğrenciler artık Erzurum’dan boş gitmeyecek.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.