Aylık bir milyon lira vatandaşın cebinde...

Başkan Erdoğan’ın, AK Partili belediye başkanlarından istediği yüzde yedilik indirimin Erzurum ayağı belli oldu.

admin
admin
22 Şubat 2022 Salı 05:58
Aylık bir milyon lira vatandaşın cebinde...

Erzurum'da 240 bin su abonesi bulunuyor.

Başkan Erdoğan’ın, AK Partili belediye başkanlarından istediği yüzde yedilik indirimin Erzurum ayağı belli oldu.

AK Partili belediyeler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ve hükümetin kararı doğrultusunda suda indirime gittiler. Peki bu kararın Erzurum’a yansıması ne olacak? İşte bu sorunun cevabını bulabilmek için ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek’i aradık.

ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, son derece deneyimli bir bürokrat ve çok iyi bir teknokrattır. Başkan Mehmet Sekmen, O’nun önemini ve değerini bildiği için yeniden bu kritik kurumun başına getirdi. Remzi Ertek, hükümetin aldığı bu karardan ötürü ESKİ’nin hiçbir kaybının olmayacağına işaret ederek, “Hükümet toplayacağı vergiden feragat etmiştir. Yani kurumlara bizzat ilave bir yük bindirmemiştir” dedi.

Remzi Ertek’in verdiği bilgilere göre, Erzurum’da toplam 240 bin dolayında su abonesi bulunmakta. Bu da her ay Erzurum halkının cebinden su ödemesi için en az bir milyon lira daha az para çıkacağı anlamına geliyor.

Son Güncelleme: 22.02.2022 07:09
Anahtar Kelimeler:
ErzurumSuParaRemzi Ertek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.