Adı Tekstilkent kalacak!

İyi midir, kötü müdür, bilemiyorum artık...

admin
admin
20 Kasım 2020 Cuma 07:21
Adı Tekstilkent kalacak!

Vedat REFAYELİ

Artık ne zaman 2.Organize Sanayi Bölgesinin bahsi geçse Teksilkent olarak anılıyor.

Bu iyi bir şey midir, kötü bir şey midir bilemiyorum ama büyük ümitler ve emekler ile kurulan Erzurum-Pasinler çevre yolunda, kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki 2.Organize Sanayi Bölgesine artık herkes de Tekstilkent gözü ile bakıyor.

Gerek Vali Okay Memiş ve gerekse Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, artık 2.Organize Sanayi Bölgesi’nden bahsederken de Tekstilkent diye bahsediyor.

Genelde 2’nci Organize Sanayi Bölgesi yerine Tekstilkent lafını artık çoğu kişi de kullanmaya başladı.

Çok sayıda istihdamın sağlanacağı tekstil ürünlerinin üretildiği bölgede sadece tekstil sanayii ile ilgili üretim yapan firmalar yok.

Burada bir çok kalem ürün ile ilgili firma yatırım yaptı ve bu bölgeden çok şey umuyor.

Geçtiğimiz günlerde Erzurum’a gelen Sanayi Bakanı Mustafa Varank’ın da ziyaret ettiği 2.Organize Sanayi Bölgesinin sadece Tekstilkent olarak anılmasının faydası kadar zararının da olduğu belirtilirken, sadece tekstil ürünlerinin üretiminin yapılmadığı bölgede bir çok yabancı yatırımcının bundan etkilenip yatırımdan kaçınacağı görüşleri de mevcut.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumTekstilkent
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.