ETÜ’’ye ‘özel’ konuk

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Erzurum Büyük Şehir Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi öğrencilerini misafir etti.

admin
admin
25 Ekim 2022 Salı 08:20
ETÜ’’ye ‘özel’ konuk

Erzurum’da bulunan özel gereksinimli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak ve topluma kazandırmak amacıyla çeşitli kurslar ve eğitimler veren Erzurum Büyükşehir Belediyesi Engelli Eğitim Merkezinin Müdürü Mahmut Temel, öğretmenleri ve öğrencileri Rektör Bülent Çakmak ile bir araya geldi.

Konuklarını Senato Odasında ağırlayan Rektör Çakmak, Engelli Öğrenci Birimi’nin yapmış olduğu çalışmalar ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından her yıl verilen Engelsiz Üniversite Ödülleri kapsamında ETÜ’nün elde ettiği başarılar hakkında bilgi paylaşımında bulunarak, özel gereksinimli bireylerin hayatını kolaylaştırabilmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Görüşme karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumETÜBülent çakmak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.