DİZİLER ESNAFIN UMUDU OLDU

Televizyon kanallarında yayınlanmakta olan dizilerde rol alan oyuncuların kullandığı aksesuarlar Vanlı esnafın yüzünü güldürüyor. Esnaf dükkanlarının camına astıkları oyuncuların resimleri ile müşterilerin dikkatini çekmeye çalışıyor.

09 Kasım 2012 Cuma 09:11
DİZİLER ESNAFIN UMUDU OLDU

Dizilerde rol alan kadın sanatçıların kullandığı takıları satan Vanlı esnaflar, dükkânlarının camına yazdıkları yazılarla dizi severlerin dikkatini çekmeye çalışıyor. Dizilerde sevilen karakterlerin taktıkları takılara vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Ziya Şahin adlı esnaf, diziler sayesinde moda olan takılara rağbetin büyük olduğunu söyledi. Özellikle Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan’a ait takılar için zaman zaman kuyrukların oluştuğunu ifade eden Şahin, ''Muhteşem Yüzyıl', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', ‘Aşk ve Ceza’, ‘Adını Feriha Koydum’ gibi reyting diziler, halkın beğenisini aldı. Özellikle bu dizilerde rol alan karakterlerin taktıkları takılara vatandaşların yoğun talep göstermesi nedeniyle bizde dükkânlarımızın camına 'Hürrem Sultan yüzüğü', 'Fatmagül'ün kolyesi geldi’ diye yazılar astık” dedi.

“Dizileri takip edebilmek için televizyon kurdum”
Dizilerin izlemek için dükkânına küçük bir televizyon aldığını söyleyen Şahin, “Dizilerin işlerimizi olumlu etkilemesi nedeniyle bizlerde izlemeye başladık. Özellikle reyting alan dizilerdeki karakterlerin taktıkları daha önceden görmek ve müşteriye zamanında sunmak amacıyla dükkânıma televizyon aldım. Böylece akşam kaçırdığımız bölümlerin gündüz tekrarını izleme şansı bulduk. Bu da işlerimize oldukça olumlu yansıdı” diye konuştu. Vatandaşların en çok Hürrem Sultan’ın seti ve tacına rağbet gösterdiğini dile getiren Şahin, çoğu zaman vatandaşların bu seti almak için dükkânın önünde uzun kuyruklar oluşturduğunu sözlerine ekledi. Vatandaşlar ise, dizileri ve dizilerde oynayan karakterleri çok sevdiklerini ve bu nedenle onların taktıkları aldıklarını söylediler.

Editör

Son Güncelleme: 09.11.2012 10:25
Anahtar Kelimeler:
Dizi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.