Yola döşeli patlayıcı imha edildi

Erzurum’un Köprüköy ilçesinde, PKK'lı teröristler tarafından menfeze tuzakladığı el yapımı patlayıcı, jandarma ekipleri tarafından imha edildi.

admin
admin
25 Ekim 2022 Salı 11:01
Yola döşeli patlayıcı imha edildi

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı tarafından başlatılan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Murtaza Güneş Operasyonu kapsamında kent kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonlarda yola yakın bir bölgede patlayıcı düzenek tespit edildi.

Köprüköy ilçesinin Geyikli Mahallesi Uluderesi Mevkiinde, Erzurum-Muş yoluna yaklaşık 2 metre mesafede menfezin yanına gömülü vaziyette 3 adet elektrikli fünye, 10 kilo Amonyum Nitrat ve 200 gram plastik patlayıcı ile güçlendirilmiş, bin 500 metre kablo çekilmiş uzaktan komutalı EYP düzeneği ele geçirildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile delil niteliği taşıyan malzemelere incelenmek üzere el konulurken, diğerleri de yerinde imha edildi.

Editör

Son Güncelleme: 26.10.2022 09:46
Anahtar Kelimeler:
ErzurumPatlayıcıJandarma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.