Vahşet; Dede ile torunu evlerinde öldürüldü

Erzurum’un Tekman ilçesinde dehşet verici bir olay yaşandı.

admin
admin
16 Temmuz 2022 Cumartesi 18:55
Vahşet; Dede ile torunu evlerinde öldürüldü

Evlerinin önünde saldırıya uğrayan 81 yaşındaki dede ile 7 yaşındaki torunu öldü, 32 yaşındaki bir kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Tekman ilçesine 11 kilometre mesafedeki Aşağıhanbeyi Mahallesi’nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan Taşoğlu ve Erata aileleri arasında tartışma çıktı. Olayın ardından Tahir Taşoğlu silahla Erata ailesinin yaşadığı eve kurşun yağdırdı.

Silahlı saldırıda kurşunlara hedef olan dede İsmail Erata (81) ile torunu Ecrin Erata (7) olay yerinde hayatını kaybederken, Kamuran Erata da (32) ağır yaralandı. Kamuran Erata, olay yerine çağrılan ambulansla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayın ardından Jandarma mahallede geniş güvenlik tedbirleri alırken, 6 kişinin gözaltına alındığı Tahir Taşoğlu’nun ise arandığı öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 17.07.2022 08:38
Anahtar Kelimeler:
ErzurumTekmanCinayetVahşet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.