Uzman Çavuş’un aracından 10 kilo esrar çıktı

Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekiplerince durdurulan araçta 10 kilo 50 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu taşınan aracın şoförü Uzman Çavuş çıktı.

admin
admin
15 Şubat 2022 Salı 07:17
Uzman Çavuş’un aracından 10 kilo esrar çıktı

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince durdurulan araçta 10 kilo 50 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu taşınan aracın şoförü Uzman Çavuş çıktı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri Erzurum-Erzincan karayolu üzerinde bulunan polis kontrol noktasında şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Özel eğitimli narkotik köpeği Eris’in yaptığı aramada 10 kilo 50 gram esrar bulundu.

Aracın bagaj kısmında iki adet valiz içinde 10 parça halinde esrar bulunan aracın İstanbul’dan kiralandığı tespit edildi. Aracı kullanan şahsın ise İstanbul’da uzman çavuş olarak görev yapan ve yıllık izinde olan Mesut A. olduğu anlaşıldı.

Mesut A. ve yanında bulunan Dilara D. isimli kadın sevk edildiği adli makamlarca uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve nakletmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumEsrarUzman çavuş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.