Meclis üyesi ve yeğeni toprağa verildi

Erzurum'un Karayazı ilçesinde araçta ölü bulunan AK Parti'li Karayazı Belediye Meclis üyesi Savcı Küçük ile yeğeninin cenazeleri defnedildi.

admin
admin
19 Haziran 2019 Çarşamba 17:56
Meclis üyesi ve yeğeni toprağa verildi

Erzurum'un Karayazı ilçesinde araçta ölü bulunan AK Parti'li Karayazı Belediye Meclis üyesi Savcı Küçük ile yeğeninin cenazeleri toprağa verildi.

Turnagöl ile Anıtlı mahalleleri arasındaki boş arazide bir aracın kasasında dün ölü bulunan Savcı Küçük ile yeğeni Ahmet Küçük'ün cesetlerine, Erzurum Adli Tıp Kurumunda otopsi yapıldı.

Turnagöl Mahallesi'nin eski muhtarı da olan Savcı Küçük ile yeğeninin cenazeleri, sabah yakınları tarafından buradan alındı. Cenazeler, Turnagöl Mahallesi'ne götürüldü.

Savcı ile Ahmet Küçük'ün cenazeleri, buradaki camide öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

Öte yandan, Karayazı Cumhuriyet Başsavcılığınca olaya ilişkin soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, yakınlarına başsağlığı dileyerek, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Başkan Öz, güvenlik güçlerinin olayı tüm yönleriyle araştırdığını ve faillerinin en kısa zamanda yakalanarak gerekli cezaya çarptırılacaklarını söyledi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.