İşyerinden cephanelik çıktı

Erzurum'da İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonda 2 şüpheli silah kaçakçılığından gözaltına alındı.

admin
admin
18 Şubat 2022 Cuma 06:57
İşyerinden cephanelik çıktı

Erzurum'da jandarma ekiplerinin düzenlediği silah kaçakçılığı operasyonunda 2 şüpheli suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yakutiye ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki bir iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, 2 zanlı suçüstü yakalandı. İş yerindeki aramalarda, el yapımı ruhsatsız seri numarası olmayan 9 milimetre çapında 5 tabanca, 10 tabanca namlusu, 6 tabanca üst kapak takımı ve 6 tabanca kabza ve gövdesi, 7,65 milimetre çapında 1 tabanca, markasız ve seri numarasız 9 milimetre çapında 58 tabanca şarjörü, markasız ve ruhsatsız seri numarası olmayan 3 av tüfeği, 1 freze makinesi, 1 masa üstü matkap, 1 matkap ile 1 taşlama makinesi ele geçirildi.

İş yerinde ayrıca silah tamir, bakım ve yapımında kullanılan 154 iğne, 201 yay, 36 icra mili, 23 tetik ve 78 pim bulundu.

Öte yandan Erzurum İl Jandarma Komutanlığının il genelinde silah Kaçakçılığına yönelik, olaylarla ilgili mücadeleye aynı kararlılık ve azimle devam edeceği bildirildi.

Editör

Son Güncelleme: 20.02.2022 07:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.