Helikopter destekli denetim!

Jandarma ekipleri Erzurum-Bingöl kara yolunda helikopterle denetim yaptı.

admin
admin
26 Temmuz 2021 Pazartesi 00:13
Helikopter destekli denetim!

Erzurum'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kurban Bayramı tatilinin son gününde helikopterle Erzurum-Bingöl kara yolunda trafik denetimi yaptı.

Erzurum Devlet Hava Meydan Komutanlığından havalanan helikopterle ilk olarak kent semalarında sorumluluk bölgelerindeki araç yoğunluğunu denetleyen ekipler, daha sonra rotalarını bayram tatilinden dönüşlerin yoğun olduğu Erzurum-Bingöl kara yoluna çevirdi.

Buradaki trafiği havadan kontrol eden ekipler, hatalı ve trafik kurallarına uymayan sürücüleri, telsiz aracılığıyla kontrol noktasındaki ekiplere bildirdi.

Tatil dönüşlerinde trafik kazalarının önüne geçmek için hem havadan hem de karadan çalışmalarını sürdüren ekipler, sürücüleri dikkatli olmaları ve kurallara uymaları konusunda uyardı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de bayram dönüşlerinde trafik kazalarının yaşanmaması için şehrin giriş ve çıkışlarındaki uygulama noktalarında denetimlerini artırdı.

Editör

Son Güncelleme: 27.07.2021 23:28
Anahtar Kelimeler:
ErzurumDenetimPolisJandarma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.