Erzurum’u sarsan cinayet! İkisi de ölü bulundu.

Erzurum’da anne-kız evde ölü bulundu! Cinayeti itiraf etti...

admin
admin
26 Mart 2022 Cumartesi 20:53
Erzurum’u sarsan cinayet! İkisi de ölü bulundu.

Daha önce boşandığı ve sonradan barıştığı eşi ile tartışan Erdal Kızıloğlu, kızını ve eşini öldürdü. 4 gün sonra cinayeti itiraf eden katil zanlısının, teslim olmadan önce bir husumetlisini de bacağından bıçakladığı iddia edildi. Anne ve kızın cansız bedenleri morga kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Erzurum'un Palandöken ilçesinde bir evde kokmak üzere olan iki ceset bulundu. Daha önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan Erdal Kızıloğlu ve Ayşe İşlek, geçen aylar yeniden barışarak aynı evde yaşamaya başladı.

İkinci barışmanın ardından da devam eden şiddetli kavgalar cinayetle son buldu. Mahallede 4 gün önce gece saatlerinde komşuların da duyduğu çığlık sesleri geldi. Saat 02.00 sularında gelen çığlık seslerinden sonra evden sesler kesildi. Gece saatlerinde sıfırın altında 35 derecelere kadar düşen hava sıcaklığında dahi evin camının açık olduğunu gören komşular, durumu polise söylemeyi düşündü. Ancak herhangi bir ihbarda bulunulmadı.

Kokuların da çıkmaya başladığı bugün 51 yaşındaki Erdal Kızıloğlu'nun cinayeti itiraf etmesi üzerine gerçekler ortaya çıktı. Olay yerine giden emniyet güçleri, evde bıçaklanmış halde yatan anne ve kızın cansız bedenlerine ulaştı. Binada güvenlik önlemleri alındı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucu, cesetler evden çıkarılarak morga götürüldü. İddiaya göre Erdal Kızıloğlu, bugün teslim olmadan önce alacak verecek nedeniyle daha önce arasında husumet olan birini de bacağından bıçakladı.

Editör

Son Güncelleme: 28.03.2022 07:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.