Erzurum’daki baltalı cinayette itiraf geldi…

Erzurum’da kafasından balta vurularak öldürülen 47 yaşındaki Ayhan Avcı'nın gözaltına alınan Gürcü eşi ve arkadaşının sorgusu tamamlandı.

admin
admin
15 Haziran 2023 Perşembe 13:15
Erzurum’daki baltalı cinayette itiraf geldi…

Öldürülen Ayhan Avcı'nın eşine davranışlarını beğenmediği için çıkan tartışma sonucu öldürdüğünü itiraf eden Fahrettin Özdemir önce kürekle bayılttığını ardından balta ile öldürdüğünü söyledi. Ayhan Avcı'nın eşi ise ifade vermedi.

Erzurum'un Aziziye ilçesinde 3 gün önce Kahramanlar köyündeki bir kulübede cansız bedeni bulunan Ayhan Avcı'nın ölümü ile ilgili soruşturma başlatan jandarma, şüpheli olarak Gürcistan uyruklu eşi F.A. ile Ayhan Avcı'nın yakın arkadaşı Fahrettin Özdemir'i gözaltına almıştı. Bu iki şüphelinin ifadelerini alan jandarma sağlık kontrollerinin ardından şahısları geniş güvenlik önlemleri arasında Erzurum Adliyesi'ne getirdi.

İddialara göre, cinayete kurban giden Ayhan Avcı yakın arkadaşı Fahrettin Özdemir ile tartıştı. Fahrettin Özdemir, arkadaşı Ayhan Avcı'nın, eşine karşı tavırlarını beğenmediğini söyledi. Cinayete kurban giden Ayhan Avcı'nın, arkadaşı Fahrettin Özdemir, "Sen niye karışıyorsun? O benim eşim. Sana ne aramızdaki şeyler" dediği ileri sürüldü. Daha sonra şahıslar, tarla işleri için kullanılan bir kulübeye gittiler. Burada Ayhan Avcı'nın boynuna kürekle vurularak etkisiz hale getirildi. Daha sonra da balta ve tırpan ile kafasına vuruldu. Şüphelilerden Fahrettin Özdemir olayı itiraf etti. Ancak Ayhan Avcı'nın yabancı uyruklu eşi, korktuğunu ve ifade vermeyeceğini söyledi. İki şüpheli de cinayeti işleme suçundan çıkarıldıkları Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklandı. Şüpheliler daha sonra jandarma kontrolünde ceza evine götürüldü.

Editör

Son Güncelleme: 16.06.2023 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.