Erzurum’da korkunç olay! 21 yaşındaki kadını başından vurdu

Erzurum’da genç kadın eşi tarafından başından vuruldu. Genç kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

admin
admin
20 Ocak 2023 Cuma 06:42
Erzurum’da korkunç olay! 21 yaşındaki kadını başından vurdu

Erzurum’un Palandöken ilçesinde başından vurulan genç kadın ağır yaralandı.

Olay, Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi Yeşil Hark Caddesi’ndeki binada meydana geldi. 3 katlı binanın giriş katında silah sesleri duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerilen gelen polis ve sağlık ekipleri evde 21 yaşındaki genç kadın Meryem H.’yi başından vurulmuş kanlar içinde ağır yaralı olarak buldu.

Genç kadın, ambulansla Atatürk Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Vatandaşlar, Meryem H.’nin boşanma aşamasında olan ve isminin Ferdi olduğu öğrenilen eşinin eve geldiğini silah seslerinin ardından koşarak evde uzaklaştığını belirtmeleri üzerine, emniyet güçleri zanlının şakalanması için il genelinde geniş çaplı arama çalışması yapıyor.

Bu arada, olay yerine yakın bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde evin çevresinde siyah renkli hafif bir ticari aracın tur attığı, şüphelinin olayın meydana geldiği evden çıkarak aracın yanına gelip bir süre konuştuktan sonra yürüyerek uzaklaşıp, daha sonra başka bir sokakta aynı araca binerek kaçtığının görüldüğü öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 20.01.2023 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Can 2023-01-20 11:45:27

Sakalanamami yakalanmami