Erzurum’da korkunç cinayet

Erzurum’da tartıştığı annesine ateş açan genç kurşunların önüne atlayan 14 yaşındaki kardeşini öldürdü.

admin
admin
22 Şubat 2022 Salı 05:10
Erzurum’da korkunç cinayet

Erzurum’da yaşayan 22 yaşındaki Mustafa Ağdaş, tartıştığı annesini ve araya giren 14 yaşındaki kardeşini av tüfeğiyle vurdu. Annesini kurtarmak için kurşunların önüne atlayan kardeş hayatını kaybetti, anne ise hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Palandöken ilçesine bağlık Müftü Solakzade Mahallesi’nde meydana geldi. Mustafa Ağdaş, bir süre önce eşinden ayrılan 39 yaşındaki annesi Esragül Acıçimen ile tartıştı. Eline aldığı av tüfeğini annesine doğrultarak ateş eden Mustafa Ağdaş, bu sırada annesi ile birlikte onu korumak için önüne atlayan kardeşi Yahya Ağdaş’ı vurdu.

Anne ile oğlu tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan anne ile oğlunu Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Yahya Ağdaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, yoğun bakımda tedavi altına alınan annenin de hayati tehlikesi sürüyor.

Annesi ile kardeşini vuran Mustafa Ağdaş polis tarafından gözaltına alınırken, ilk ifadesinde olayın kaza ile gerçekleştirildiğini söylediği öğrenildi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumCinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Temir Henden 2022-03-26 21:29:30

idam cezasını kaldıranların Allah belasını versin...bu adam şimdi kazayla oldu filan deyip yırtacağını sanıyor...umarım savcı bey bu hikayeyi yutmaz.....