Erzurum’da kanlı kavga; 1 ölü, 1 yaralı

Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Beypınarı mahallesinde iki komşu arasında hayvan gübresi yüzünden çıkan kavga cinayetle sonuçlandı. 1 ölü, 1 yaralı…

admin
admin
21 Haziran 2022 Salı 06:37
Erzurum’da kanlı kavga; 1 ölü, 1 yaralı

Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Beypınarı Mahallesi’nde hayvan gübresi yeri yüzünden çıkan tartışmada taraflar bıçak ve küreklerle birbirine girdi. İki kardeşten birinin öldüğü, diğerinin yaralandığı kavgayla ilgili 1 şüpheli tutuklandı.

Edinilin bilgiye göre, kavga Aziziye ilçesine bağlı Beypınarı mahallesinde meydana geldi. Turan Durmaz (56) evinin yanındaki araziye boşalttığı hayvan gübrelerinin üzerinden traktörüyle geçen komşusu Necati Bedir ile tartışmaya başladı.

Gübre yeri sebebiyle başlayan tartışmaya Durmaz'ın oğlu Furkan da (22) dahil oldu. Baba-oğul ile kavga eden Necati Bedir, daha sonra kardeşi Mehmet Bedir (50) ile birlikte kürek ve sopalarla geri döndü. Bunun üzerine evine giden Furkan Durmaz, eline aldığı bıçakla olay yerine geri geldi. Tarafların kavgasında Furkan Durmaz, bıçağını defalarca salladı. Biri kalbine, diğerleri vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden Necati Bedir yere yığıldı. Mehmet Bedir'i de koltuğunun altından bıçaklayan Furkan Durmaz, olay yerinden kaçtı.

Necati Bedir, olay yerinde hayatını kaybederken Mehmet Bedir'i vatandaşlar araçlarıyla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Olayın ardından jandarma Beypınarı mahallesinde güvenlik tedbiri alırken olayın ardından kaçan Turan ve Furkan Durmaz, bir süre sonra jandarmaya teslim oldu.

Bıçak darbeleriyle hayatını kaybeden Necati Bedir, yapılan otopsinin ardından Beypınarı mahallesinde toprağa verilirken, yaralı Mehmet Bedir'in tedavisi sürüyor.

Öte yandan jandarmada işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen Furkan Durmaz kasten adam öldürme suçundan tutuklanırken, baba Turan Durmaz, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Editör

Son Güncelleme: 21.06.2022 07:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.