Erzurum’da feci kaza! Kafa kafaya çarpıştı, çaya düştüler

Çarpışan otomobiller çaya uçtu! Hamile hemşire Büşra Tosun'un cesedi bulundu! Fevzi ve Sevinç Bulut aranıyor.

admin
admin
29 Nisan 2022 Cuma 05:01
Erzurum’da feci kaza! Kafa kafaya çarpıştı, çaya düştüler

Erzurum’un Olur ilçesinde karşılıklı gelen iki araç çarpıştı.

Çarpışma sonucu araçlar Oltu Çayı'na düştü. Çaya düşen araçlarda bulunan 5 kişiden 2’si kendi imkanları ile kurtulurken 1 kişi hayatını kaybetti. 2 kişi ise çayda kayboldu. Bölgeye sevk edilen AFAD ekipleri, kaybolanların bulunması için çalışma başlattı.

Erzurum'un Olur ilçesinde akşama doğru karşılıklı yollardan gelen araçlar çarpıştı. Özkan Ölmez'in kullandığı otomobil ile sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen otomobil, Artvin'in Yusufeli ilçesi ile Erzurum'un Olur ilçesi arasındaki Yeşilbağlar Mahallesi bölgesinde kafa kafaya çarpıştı ve ardından Oltu Çayı'na düştü.

Araçlarda bulunan Özkan Ölmez ile Müberra Ölmez kendi imkanları ile araçtan çıkmayı başardı. Düşen araçların içinde bulunan ve hemşire olduğu öğrenilen Büşra Tosun’un cansız bedenine ulaşıldı. Büşra Tosun’un babası Kamil Bulut ve annesi Sevinç Bulut suya kapılarak kayboldu.

Oltu çayında kaybolan 3 kişinin bulunması için kaza yerine Erzurum AFAD, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri, Jandarma Arama Kurtarma ve Jandarma Su Altı Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaptıkları aramada Büşra Tosun'un cansız bedenine ulaştı. Olur ilçesine bağlı Ormanağzı Mahallesinde ebe olarak görev yapan Büşra Tosun'un dört aylık hamile olduğu öğrenildi.

Ekipler, kayıp Fevzi Bulut ile eşi Sevinç Bulut'un bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Editör

Son Güncelleme: 29.04.2022 05:02
Anahtar Kelimeler:
ErzurumOlurKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.