Erzurum’da çaldı, Bingöl’de yakalandılar

Erzurum’da 43 küçükbaş hayvanı çalar hırsızlık zanlıları Bingöl’de yakalandı.

admin
admin
23 Ağustos 2023 Çarşamba 13:25
Erzurum’da çaldı, Bingöl’de yakalandılar

Edinilen bilgiye göre; Tekman’a bağlı Çukuryayla Mahallesi’nde ikamet eden Y.E., 43 adet küçükbaş hayvanının çalındığı gerekçesiyle jandarmaya ihbarda bulundu. Bunun üzerine harekete geçen Erzurum İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektifleri, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Tekman İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte kapsamlı soruşturma başlattılar. Yapılan detaylı inceleme, analiz ve istihbari çalışmalar neticesinde; olayı M.E.Y., M.Ş.K., M.C.Y. ve T.S. isimli şahısların 34 … plakalı otomobil ve 01 … plakalı kamyonet ile gerçekleştirdikleri tespit edildi.

Daha sonra yapılan ısrarlı takip sonucu çalınan hayvanlar ve olayda kullanılan araçlar, Bingöl’ün Karlıova İlçesi Bağlıisa Mahallesine bağlı yaylada bulundu.

Suçta kullanılan araçlara el konulurken, ele geçirilen 43 adet küçükbaş hayvan sahibine teslim edildi.

Öte yandan hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheliler de gözaltına alınarak adli işlemlerine devam ediliyor.

Bu arada, Erzurum İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması maksadıyla ilgili mevzuatın verdiği görev, yetki ve sorumluluklar çerçevesinde emniyet ve asayiş görevlerinin yerine getirilmesine kararlılık ve azimle devam edilmektedir.” denildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.