Erzurum ve Denizli'deki tefecilik operasyonunda 3 tutuklama

Erzurum ve Denizli'de "tefecilik" yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

admin
admin
03 Kasım 2020 Salı 12:36
Erzurum ve Denizli'deki tefecilik operasyonunda 3 tutuklama

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, bazı kişilere faizle para verip karşılığında yüksek meblağlarda senet imzalatan ve senetleri ödeyemeyenleri tehdit ederek mal varlıklarına el koyduklarını öne sürülen şüphelilere yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, "tefecilik" yaptıkları iddia edilen H.K, C.M, M.T, E.Y, V.Y, A.K. ve L.K'yi, Erzurum ve Denizli'de düzenledikleri eş zamanlı operasyonda gözaltına aldı.

Bu kişilerin adreslerinde yapılan aramada, 1 av tüfeği, 1 tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 5 şarjör, bu silahlara ait 107 mermi, çok sayıda senet, ajanda, tapu fotokopileri, sözleşmeler, ATM kartları ile dijital materyal ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.K, C.M. ve M.T. tutuklandı, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumDenizliTefeci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.