Erzurum'da yangın

Köyde çıkan yangında 3 ev ve 2 ahır kullanılamaz hale geldi.

admin
admin
21 Eylül 2019 Cumartesi 15:49
Erzurum'da yangın

Erzurum’un Arıbahçe köyünde bir evin çatısında çıkan yangında 3 ev ve 2 ahır kullanılamaz hale geldi.

Alınan bilgilere göre, Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı 90 haneli 700 nüfuslu Arıbahçe köyünde sabah 11.00 sıralarında bir evin çatısında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Tosunoğlu'na ait evin damındaki otlar henüz belirlenemeyen bir sebeple yanmaya başladı. Kısa sürede büyüyen alevler Şakir ve Sırrı Tosunoğlu'nun evlerinin üzerindeki otlara da sıçradı.

Kısa sürede büyüyen yangını gören vatandaşlar, cami hoparlöründen köylüleri uyardı. Alevlerin sardığı alana gelen köylüler ellerinde kovalarla müdahale ederken, bir taraftan da tarla suladıkları derenin akıntısını bölgeye yönlendirdi.

Yangında alevlerin sıçradığı 3 ev ve 2 ahır kullanılamaz hale geldi. Olay yerine gelen Erzurum Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangının köye yayılmasını önledi.

Yangının nasıl çıktığını bilmediklerini belirten Muhtar Naci Balıkcıoğlu, “Saat 11 gibi caminin hoparlöründen anons edildi. Ben itfaiyeyi aradım yarım saat sonra buraya geldiler. Köyümüz 22 kilometre şehrin dışında, yerimiz çok dar, maddi hasarımız çok fazla. 3 ev, 2 ahırımız yandı. Biz de en ufak bir şeyde yardımcı oluruz birbirimize” dedi.

Muhtarı Naci Balıkçıoğlu, yangının çıkış sebebinin belli olmadığını söyledi.

Korkuyla yüksek bölgelere çıkan vatandaşlar, yangına müdahaleyi izledi.

Editör

Son Güncelleme: 22.09.2019 12:59
Anahtar Kelimeler:
ErzurumYangın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.