Erzurum'da 11 adrese eş zamanlı operasyon

Kentte 11 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, göçmen kaçakçılığını organize ettikleri öne sürülen yabancı uyruklu 9 zanlı ile 33 düzensiz göçmen yakalandı.

admin
admin
13 Eylül 2019 Cuma 07:19
Erzurum'da 11 adrese eş zamanlı operasyon

Erzurum'da düzenlenen operasyonda, göçmen kaçakçılığını organize ettikleri iddia edilen yabancı uyruklu 9 şüpheli ile 33 düzensiz göçmen yakalandı.

Bir istihbaratı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şubesi ekipleri, yasa dışı yollarla yurda giren kişiler ile bu kişilerin kaçak olarak ülkeye girmesini organize edenlere yönelik çalışma yaptı.

Bu çalışmalar sonucu zanlıların bulundukları adresleri belirleyen ekipler, bu suçun önlenmesi ve suça karışanların yakalanması amacıyla kentteki 11 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, yabancı uyruklu 42 kişi yakalandı. Bu kişilerden 9'unun göçmen kaçakçılığı organizatörü, 33'ünün ise düzensiz göçmen olduğu belirlendi.

Düzensiz göçmenler ile gözaltına alınan organizatörlerin, emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.