Cenazeler ilçeye getirildi

Çığ düşmesi sonucu hayatını kaybeden 2 kişinin cenazeleri ilçeye getirildi.

admin
admin
28 Ocak 2022 Cuma 05:48
Cenazeler ilçeye getirildi

Horasan ilçesinin Kadıcelal Mahallesi'ne 5 kilometre uzaklıktaki 15 haneli Çayanyurdu mezrasının su deposunda, su azalınca bölge halkı çalışma başlattı.

Mezrada oturan ve amca çocukları olduğu öğrenilen Abdullah ve Cüneyt Aktaş, depoya su sağlayan kaynağı kontrol ederken, dağdan kopan kar kütlesi üzerlerine düştü. Abdullah ve Cüneyt Aktaş'ın çığ altında kaldığı belirtilirken, ihbar üzerine bölgeye AFAD ekipleri sevk edildi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne ait paletli karüstü araçla çığ bölgesine ulaşan AFAD ekibi vatandaşların da yardımıyla kar altında kalan 2 kişinin bulunması için çalışma başlattı. Ekiplerin yaptığı çalışma sonucunda yaklaşık 3,5 saat kar altında kalan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Çığın yaşandığı bölgeden AFAD ve 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından alınan cenazeler gece geç saatlerde Horasan Devlet Hastanesine getirilebildi. Çığda hayatını kaybeden Abdullah Aktaş (35) ve Cüneyt Aktaş’ın (27) otopsilerinin yapılmasının ardından bugün (Cuma) toprağa verilmesi bekleniyor.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumHorasanAKTAŞçığ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.