ATM’den kart kopyalayarak vurgun yaptılar

Erzurum'da banka ATM'lerine kart kopyalama aparatı takarak dolandırıcılık yaptığı iki zanlı tutuklandı.

admin
admin
01 Ekim 2021 Cuma 07:05
ATM’den kart kopyalayarak vurgun yaptılar

Erzurum'da banka ATM'lerine kart kopyalama aparatı takarak dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen iki zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli bölgelerinde banka ATM'lerine kart kopyalama aparatı taktıkları belirlenen kişilere yönelik operasyon düzenledi.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, teknik ve fiziki takip sonucu kimlikleri tespit edilen şüpheliler Mehmet K. ile Hazar D'yi başarılı bir operasyonla gözaltına aldı. Yaklaşık 200 bin TL tutarında dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen iki zanlının adreslerinde yapılan aramalarda da, olaylarda kullandıkları tespit edilen çok sayıda suç aleti ve materyal ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından savcılığa sevk edilen iki zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör

Son Güncelleme: 02.10.2021 08:36
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAtmKart Kopyalama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.