DOĞUTÜRK

ÇOMAKLI AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Magazin

Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ömer Çomaklı’nın oğlu Onur Çomaklı ile İnşaat Mühendisi Cengiz Gölcügezdi’nin kızı Mesude Gözcügezdi dünya evine girdi.

Dedeman Ski otelde gerçekleşen düğün törenine, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran, Atatürk Üniversitesi Rektör Vekili M.Sait Keleş, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcıları, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, Anadolu ve Erzurum Çomoğluları Derneği Yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Çiftin Nikâhını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kıyarken, şahitliklerini Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Aslan ve Atatürk Üniversitesi Rektör vekili M. Said Keleş yaptı.
Çiftlerin birbirlerini hayat boyunca iyi anlamaları ve birbirlerini sürekli destek olmalarını gerektiğine vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk isteğini hatırlatmayı ihmal etmedi. Daha sonra Başkan Sekmen, evlilik cüzdanını genç çiftlere vermek üzere Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan’a teslim etti.
Rektör Aslan, eşlerin birbirlerine et ile tırnak gibi kenetlenmeleri gerektiğini belirterek, çiftlere evlilik cüzdanlarını takdim etti.
Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni, kıyılan nikahın ardından takı merasimi ile son buldu.

Yorumlar (4)

Ahmet 10 Yıl Önce

rabbim mesut eylesin.

YAVUZ 10 Yıl Önce

mutluluklar di̇leri̇m.

Musa 10 Yıl Önce

rabbim daim etsin.

Ömer 10 Yıl Önce

allah mesut bahtiyar etsin.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.