Yıldırım alkışlarla cezaevine gitti

Erzurum'daki hayvan pazarında yerine çökmeye çalışan 3 kişiyi bıçakla yaralayan Dadaşköy eski Belediye Başkanı 62 yaşındaki Yusuf Yıldırım, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

admin
admin
07 Temmuz 2017 Cuma 20:35
Yıldırım alkışlarla cezaevine gitti

Erzurum'daki hayvan pazarında yerine çökmeye çalışan 3 kişiyi bıçakla yaralayan Dadaşköy eski Belediye Başkanı 62 yaşındaki Yusuf Yıldırım, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Adliye önünde bekleyen yakınları, Yıldırım'ı, Erzurum E Tipi Cezaevi'ne götürülmesi sırasında alkışladı.

Olay 6 Temmuz günü saat 09.30 sıralarında merkez Yakutiye İlçesi'ndeki hayvan pazarında meydana geldi. Dadaşköy Beldesi'nde 1990'lı yıllarda Refah Partisi'nden iki dönem Belediye Başkanlığı yapan hayvan tüccarı Yusuf Yıldırım, iddiaya göre hayvan pazarındaki yer yüzünden çıkan kavgada 42 yaşındaki Gökmen ve 29 yaşındaki Emrah Bayram kardeşler ile 39 yaşındaki Mustafa Teymiroğlu’nu yaraladı. Aldığı bıçak darbesi ile boynundan ağır yaralanan Gökmen Bayram, hayati tehlikeyi atlattı. Hafif yaralanan Emrah Bayram ve Mustafa Teymiroğlu ise taburcu edildi.

Kavgada çeşitli yerlerinden yaralanan Yıldırım, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gördükten sonra bugün adliyeye güvenlik önlemleri altında çıkarıldı. Yıldırım, Nöbetçi 1'inci Sulh Hakimliği tarafından 'kasten yaralama' suçundan tutuklandı. Adliye önünde bekleyen yakınları ve sevenleri, Yusuf Yıldırım'ın otomobille Erzurum E Tipi Cezaevine götürülmesi sırasında alkışladı.

Öte yandan avukatı Alparslan Başlıcan, eski başkan Yıldırım'ın meşru müdafaada bulunduğunu savundu.

Editör

Son Güncelleme: 07.07.2017 22:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.