ERZURUM’DA FETÖ OPERASYONU: 10 TUTUKLAMA

Erzurum'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 10 kişi tutuklandı.

admin
admin
09 Şubat 2017 Perşembe 22:55
ERZURUM’DA FETÖ OPERASYONU: 10 TUTUKLAMA

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bu hafta içerisinde, 3 polis memuru, 2 adliye personeli, 5 diğer kişi hakkında tutuklama kararı verilirken; 1 polis memuru, 5 adliye personeli ve 1 diğer kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildi. Ayrıca 1 emniyet amiri, 1 polis memuru, 1 diğer kişi ve 3 üniversite öğretim üyesinin de gözaltı işlemleri devam ederken; 5 polis memuru, 3 FETÖ abisinin yakalama çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan Cumhuriyet Başsavcılığınca DEAŞ terör örgütü soruşturması kapsamında bu hafta içerisinde, 19 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiş olup 10 kişi gözaltına alınırken 9 kişi hakkında yakalama çalışmalarına devam edilmekte.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumTutuklamaFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.