Erzurum'daki cinayette 4 tutuklama

Gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı

admin
admin
31 Ekim 2018 Çarşamba 23:59
Erzurum'daki cinayette 4 tutuklama

Erzurum'un Horasan ilçesinde bir kişinin öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Horasan ilçesinde, Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'ndeki boş arazide cesedi bulunan K.Ö'nün öldürülmesine ilişkin geniş çaplı inceleme başlattı.

Silahla öldürülen K.Ö'nün telefon kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin Adem, Mehmet ve Rüstem Çelik ile Metin Polat olduğunu tespit etti.

Ekipler, Adem, Mehmet ve Rüstem Çelik'i Erzurum'da, Polat'ı ise kiraladığı ticari araçla Artvin'e kaçmak isterken yolda yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Erzurum'un Horasan ilçesinde, Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'ndeki boş arazide K.Ö'nün cesedini bulan vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirmiş, yapılan incelemede bu kişinin silahla öldürüldüğü tespit edilmişti.

Editör

Son Güncelleme: 01.11.2018 00:07
Anahtar Kelimeler:
ErzurumCinayetTutuklama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.