Beraat ve tahliye istedi ama...

Erzurum'da FETÖ'nün "akademili komiser" yapılanmasının 2 hücresi ile örgütün "Erzurum yapılanması" liderleri arasında olduğu, topladığı bilgileri örgütteki üstlerine ilettiği iddiasıyla yargılanan sanığa 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

admin
admin
30 Mayıs 2017 Salı 20:19
Beraat ve tahliye istedi ama...

Erzurum'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "akademili komiser" yapılanmasının 2 hücresi ile örgütün "Erzurum yapılanması" liderleri arasında olduğu ve topladığı bilgileri örgütteki üstlerine ilettiği iddia edilen tutuklu sanık Yılmaz Yaman, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu yargılanan meslekten ihraç edilen öğretmen Yılmaz Yaman ile avukatı katıldı.

Yaman, son savunmasında, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

Son sözünün sorulması üzerine Yaman, "Vatanını ve milletini çok seven birisiyim. Artık işime ve aileme kavuşmak istiyorum. Bu sebeple beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum." dedi.

Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti, sanık Yılmaz Yaman'a "silahlı terör örgütü kurma veya yönetme" suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

Editör

Son Güncelleme: 30.05.2017 20:26
Anahtar Kelimeler:
ErzurumFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.