Solmaz ve Arifoğlu son yolculuğa uğurlandı

Solmaz ve Arifoğlu son yolculEbu İshak Vakfı’nın Mütevelli Heyet Başkanı Raci Solmaz ve Yakutiye Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Tosun'un kayınpederi Necati Arifoğlu Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurlandı.uğa uğurlandı

admin
admin
12 Ekim 2019 Cumartesi 12:56
Solmaz ve Arifoğlu son yolculuğa uğurlandı

Dün vefat eden Ebu İshak Vakfı’nın Mütevelli Heyet Başkanı Raci Solmaz ve Erzurum’un tanınmış simalarından Necati Arifoğlu Cuma namazının ardından Narmanlı Cami’inde kılınan cenaze namazların ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Cenaze namazına Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 24. Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, STK başkanları, iş adamları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.