Sayıl ağabeyimizi kaybettik

Erzurum basınının duayenlerinden emekli gazeteci Sayıl Narmanlıoğlu (60) vefat etti.

admin
admin
28 Nisan 2018 Cumartesi 11:18
Sayıl ağabeyimizi kaybettik

Narmanlıoğlu’nun sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiği öğrenildi.

Erzurum basınının usta kalemlerinden Sayıl Narmanlıoğlu 2014 yılında da kalp krizi geçirmiş, anjiyo yapılarak iki damarına stent takılmıştı.

Merhum Narmanlıoğlu'nun cenazesinin 29 Nisan Pazar günü öğle namazına müteakip Narmanlı Camii'nden kaldırılacağı bildirildi.

DOĞUTÜRK Ailesi olarak; Değerli büyüğümüz, ağabeyimiz merhum Sayıl Narmanlıoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesi, eş dost ve yakınları ile basın camiamıza başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

SAYIL NARMANLIOĞLU KİMDİR?

Sayıl Narmanlıoğlu, 1958 yılında Erzurum’da doğdu. Liseyi bitirdikten sonra Akdeniz Haber Ajansı’nda çalışmaya başladı. 1989 yılında Hürriyet Haber Ajansı Erzurum Bürosu’na geçti. İki dönem Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Haber ve fotoğraf dalında çok sayıda ödül aldı. Bir dönem Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde Basın Danışmanlığı görevlerinde bulundu. Çeşitli, dergi gazete ve internet medyasında yazıları yayımlandı.

“Kar’a iz bırakanlar” ve “Yüksek İrtifadakiler” isimli yayınlanmış iki eseri bulunmaktadır.

Editör

Son Güncelleme: 28.04.2018 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.