O baltayı unutmam mümkün mü?

admin
admin
27 Ağustos 2019 Salı 18:51
O baltayı unutmam mümkün mü?

Vedat REFAYELİ

Tüm ülkeyi yasa boğan ve Emine Bulut benzeri bir vahşet de yıllar önce Erzurum’da yaşanmıştı.

Henüz Türkiye Gazetesi’nin ‘tıfıl’ bir muhabiriyken yaklaşık 30 yıl önce Dağ Mahallesi’nde yaşanmıştı o elim olay.

Gözü dönmüş cani bir baba, evde baltayla sadece eşini değil, ‘’Yapma baba.. Yapma baba’’ diye çığlıklar atan üç çocuğunun da canına kıymış ve o vahşi hadiseye imza atmıştı.

Polis telsizinden aldığım haber üzerine gittiğim evin içi adeta kan gölüydü. Manzara korkunç, hem de çok korkunçtu.

Hele hele o suç aleti kanlı balta onca yıl olmuş hiç gözümün önünden gitmedi. Uzun süre o travmayı üzerimden de atamamıştım.

Katil koca yakalanarak cezaevine gönderilirken 2’si kız biri erkek 3 çocuk ve anne de şehir mezarlığında toprağa verilmişti.

Katliamın fotoğraflarına gazetede yer verirken suç aleti baltayı da çektiğimde onu tutanın bugün bir kurumun başında il müdürü olarak çalıştığını da söylemeden geçemeyeceüğim.

Rahmet dilediğim Emine Bulut’a hem de 10 yaşındaki kızının yanıbaşında kıyan o caniyi ben de nefretle kınıyor, bu tür caniliklerin artık son bulmasını dilemekten başka elimizden bir şey gelmediğine açıkçası üzülüyor, kahroluyorum.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.