Muhtar hayatını kaybetti

Beykaynak Mahallesi Muhtarı Halis Özcan, kene ısırığı sonucu hayatını kaybetti.

admin
admin
17 Mayıs 2018 Perşembe 00:37
Muhtar hayatını kaybetti

Beykaynak Mahallesi Muhtarı Halis Özcan, kene ısırığı sonucu hayatını kaybetti.

Şenkaya ilçesi Beykaynak Mahallesi Muhtarı Halis Özcan(61), yaklaşık 10 gün önce kene ısırması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kene ısırması sonrası yüksek ateş şikâyetiyle Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Muhtar Özcan, 10 gün boyunca yapılan tüm tedavilere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Evli ve 3 çocuk babası olan Özcan’ın cenazesi öğlen namazına müteakip Oltu Aslanpaşa Cami’inde kılınan cenaze namazının ardından Cankurtaran Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze araçtan indirilmezken, cenaze namazı araç üzerinde iken kılındı. Yine cenaze defin işlemini gerçekleştiren görevliler defin işlemi sırasında maske ve eldiven takarak tedbir aldılar.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.