Müdüre de ‘illallah’ dedirtti!

Müdüre de ‘illallah’ dedirtti!

admin
admin
09 Aralık 2021 Perşembe 10:56
Müdüre de ‘illallah’ dedirtti!

Vedat REFAYELİ

150 bine yaklaşan araç sayısıyla büyük bir trafik sorunu ile karşı karşıya kalan Erzurum’un bu soruna paralel olarak yaşamakta olduğu bir başka sıkıntı da park sorunu!

Yeteri kadar araç parkının bulunmaması sadece sürücülere değil, yayalara da illallah dedirtirken, sonunda Erzurum Öğretmenevi Müdürü Abdullah Nehir de yaka silkti!

Sakinliği ile tanınan Abdullah Nehir, dün sosyal medyasından bu soruna değindi ve artık doğru dürüst evine ve işine ulaşamadığından yakındı.

Nurettin Topçu hayranlığı ile de tanınan Nehir’in, paylaşımında bu ünlü düşünce adamının da bir özlü sözüne yer vermesi dikkatlerden kaçmadı: Kaidesizlik içtimai hayatta anarşiye sürükler, ferdi, içgüdülerinin esiri yapar ve otomatizmin eşliğine kadar götürür!

NOT: Fotoğraf internetten alıntıdır.

Editör

Son Güncelleme: 10.12.2021 22:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.