Florida mezunu müdür!

RAMADA Otel gün sayıyor...

admin
admin
11 Temmuz 2022 Pazartesi 12:30
Florida mezunu müdür!

Vedat REFAYELİ

Erzurum’da marka otellerden biri daha gün sayıyor..

İşinsanı İbrahim Kırküzer tarafından Şehir Hastanesi’nin karşısında yaptırılan Ramada Otel, ince işleri tamamlandıktan sonra yaz ve kış turizminin hizmetine girecek.

Alkolsüz otel olarak da bilinen Erzurum Ramada’da düğün-nişan salonu, 500 kişilik toplantı salonu ve fitness salonu da yeralacak.

Yapımında büyük oranda ithal malzeme kullanılan otel ilk etapta 80 odalık birinci bloku ile hizmette olacak.

Sadece kış aylarında değil yaz için de hazırlığı yapılan otele bu işlerin ustalarından biri, daha ince Sway Otel’de 6 yıl genel müdürlük yapan Altuğ Kargı müdür olarak atandı.

1994 yılından beri turizm sektöründe yeralan 57 yaşındaki genel müdür Altuğ Kargı, yabancı dili bulunan Florida’da İnternational Üniversitesi Misafirperverlik Yönetimi Bölümü mezunu bir turizmci..

***

Daha önce Dedeman geçmişi de olan Altuğ Kargı, Erzurum’da ihtiyacı duyulan iyi bir şehir oteli ihtiyacını karşılayacaklarını sandıklarını belirterek, ‘’Potansiyeli olan bir il burası. Sadece Erzurum’a değil, bölge illerine de hizmet verecek şekilde konsepte sahip. Kış turizminde bu şehir belli bir yere geldi. Yaz turizmi de önemli ve bu alanda da olacağız. Özellikle yüksek irtifa merkezinin bulunması fırsatını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bu alanda da pastadan pay alma taraftarıyız’’ diye konuştu.

Kargı ayrıca uçak bilet fiyatlarının indirilmesinin yanısıra sefer sayılarının da artması beklentisi içinde olduklarını vurguladı.

Kargı ayrıca, hedeflerinde İranlı turistler olduğunu da söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 12.07.2022 09:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.