Çocuk her yerde çocuk!

Çocuk her yerde çocuk!

admin
admin
30 Haziran 2022 Perşembe 14:08
Çocuk her yerde çocuk!

Vedat REFAYELİ

Bazen sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda dikkat çeken detaylar olur.

Sunulanın aksine, özne’nin dışındadır o detay.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in Büyükşehir Belediye meclis toplantısında çekilen ve sonrasında kendi sosyal medyasında paylaştığı bu fotoğraf gibi.

Meclis üyeleri büyük bir dikkatle görüşülmekte olan meclis gündem maddelerine odaklanmışken, en arka sırada annesinin yanında oturan bir çocuk kendi dünyasında.

Torunumdan biliyorum, o da muhtemelen her çocuk gibi kendisine yaramazlık yapmaması için verilen telefonda çocuk oyunlarından birini izliyor.

Henüz bir tanışıklığımın olmadığı İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Ayşe Deniz Çelik’in kızının olduğunu tahmin ediyorum.

Allah analı, babalı büyütmeyi nasip etsin, belki başka bir gözle bakılsa ‘’Bu ne ciddiyetsizlik’’ denilebilecek bir fotoğraf karesi olarak görülse de bana çok sıcak geldi.

Bizim gazeteden İrfan Tarakçıoğlu’na fotoğrafı gösterdiğimde benim torunum Ayşenaz’ın olacağını düşündü ve doğal olarak ‘’Senin torun mu?’’ diye sordu.

Zaten bizimkine de inanılmaz benziyor, kızım Zehra da görse o zanneder.

Kaldı ki ben de zaman zaman o tür ciddiyeti yüksek toplantılara, bazı arkadaşlar torun sevgisi yaşamadıkları için olsa gerek, yadırgıyor olsa da onu götürdüğüm olmuyor değil.

Olsun olsun, bana bu kare öylesine sıcak ve doğal geldi ki, en azından bir dede olarak güldüm geçtim.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.